- En dyktig håndverksbedrift!

Ønsker du å rehabilitere din bolig, eller har du vært så uheldig å hatt vannlekkasje i huset? Da skal du slå på tråden til Steam-Clean Byggforvaltning i Mjøndalen, for her er ingen oppdrag hverken for store eller små.

Selskapet ble etablert i 1974 og består i dag av 20 ansatte. I tillegg har vi et omfattende og godt nettverk av underentreprenører i alle fag.

– Vi tilbyr oppussing av leiligheter, rehabilitering, oppbygging etter vann- og brannskader, fuktmåling og tørking etter vannskader, oppussing av kjøkken, bad, maling, tapetsering, legging av gulv, gulvbelegg og vaktmestertjenester. I tillegg har vi underleverandører som tar seg av elektriker- og rørleggerbiten.

Steinar Borkholm, daglig leder
Steam Clean 2012
Arne Arnesen og Steinar Borkholm kjøpte selskapet sammen i 1998

Steam-Clean ble etablert i 1974, og var opprinnelig et vaskefirma før Arne Arnesen og nåværende daglig leder Steinar Borkholm kjøpte det sammen i 1998.

Vi bestemte oss for å videreføre driften, og i tillegg utvide tilbudet med snekker og malertjenester, siden vi begge hadde bakgrunn som snekkere. 

– Vi er egentlig lite kresne på hva slags type jobber vi tar! På kundelisten står både Borettslag, NBBO Byggtek, offentlige og private bedrifter, samt privatpersoner, og vi har blant annet en rammeavtale med Drammen kommune og Gjensidige Forsikring som vi utfører mye arbeid for.

Kundene kommer fra hele Buskerud, i tillegg til at de har enkelte oppdrag inn mot Oslo og Vestfold. Totalt har vi rundt 120 jobber gående samtidig, til enhver tid, og mange av dem er småjobber.

– Man kan ringe oss om man bare trenger å få byttet en utgangsdør eller et vindu, det er viktig å fremheve.

Vi kan også bli med på visning, om noen skal kjøpe hus og føler seg helt uvitende. Da kan vi hjelpe ved å gi en totalvurdering og rapport om huset i etterkant.

Bedriftens ansatte er nøye på å alltid overholde avtalte tider, og på å rydde opp etter seg og fjerne søppel etter endt oppdrag. Vi vet at kundene setter pris på dette.

– Vi utfører alt fra helt små til veldig store jobber, og det gjør oss kanskje litt unike. I tillegg gir vi god oppfølging og tilbakemelding, og tar alltid en kvalitetskontroll i etterkant for å forsikre oss om at kunden er fornøyd.

Vi har mesterbrev og sentral godkjenning innenfor våre fag og er tilknyttet Startbank, som er et leverandørregister.

Miljøfyrtårn

Steam Clean Byggforvaltning AS er miljøfyrtårnsertifisert. Det betyr at vi har oppfylt strenge krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk.

Det er et anerkjent og effektivt verktøy for miljøledelse, dokumentering av miljøinnsats og er en måte for oss å vise samfunnsansvar.